Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов Spider ще спасява Alfa

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нов Spider ще спасява Alfa

В Alfa Romeo ще направят всичко възможно за да спасят фирмата от закриване.
    Сега подготвят няколко нови модели, които да покажат, че 100 годишната фирма има бъдеще. Шефът на Fiat Auto, Серджо Маркионе заяви, че тази година ще бъде решаваща за бъдещето на Alfa. През април ще се прегледа цялостната дейност на Alfa Romeo и ще се реши дали да бъде дадена зелена улица за замразените сега модели.

Мениджърите в Alfa Romeo трябва да убедят Маркионе и другите шефове в групата Fiat, че имат убедителен план за бъдещите си модели. В противен случай Alfa Romeo Giulietta – компактният автомобил от класа на Golf, който ще бъде представен през март в Женева, може да се окаже последния модел на Alfa.

За съжаление Alfa си остава най-уязвимата марка в новата група Fiat/Chrysler. Марката търпи загуби през последните години, като през 2009 продаде едва 110 000 автомобили. За да разсее съмненията за бъдещите си възможности, сега в Alfa подготвят няколко концепции.

Сред тях са заместниците на седана 159 и на купето Brera, както и изцяло нов Spider. Вече се знае, че Pininfarina ще прави новия Spider, Bertone отговаря за дизайна на купето, а Giugiaro за седана.

Заместниците на Spider, Brera и 159 ще се правят на новата платформа на Fiat C-Evo. Тя се използва и от Giulietta. Новият Spider и купето ще използват платформата със стандартната й дължина, както е и при Giulietta, а заместникът на 159 ще използва удължена версия на платформата.

Всички тези модели ще бъдат с предно предаване, но ще имат и опция 4х4. Двигателите ще бъдат от типа Multiair, четирицилиндрови с турбина, като сред тях ще бъде и изцяло новия 1750 TBi с мощност 197 к.с., който наскоро беше представен при 159.

Мдаааааааа...симпатично Ферари с нос на Алфа Ромео...

Comment

Дам, Ферари и решетката не ми харесва как стои
      156 SW '02

Comment

най-грозния фотошоп, който съм виждал
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          най-грозния фотошоп, който съм виждал
          и най-красивата и ретроспективна концепция в последните 25 години!
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Добър дизайн и мотори предполагам, ама с това предно предаване нищо не правиме
            sigpic
            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
            BMW E30
            BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
              +1

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

С това късо купе по мяза на порше.. ,детелината на калника е както стои на ферари емблемата ..но нищо повече
                "la passione a la macchina" ..Alfa Romeo не е просто автомобил.. тя е чувство

Comment

Хора това е фотошоп измишльотина и не мисля , че има смисъл да я коментираме.
                  мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
                    Да съгласен съм. Това предно прецаква спортния дух на автомобилете Алфа Ромео. Аз много се дразня от факта, но така като гледам нищо няма да се промени. Дано поне вариятите 4х4 да са с по- спортно настроена система на задвижването, а не както досегашните тежки и не предразполагащи към спортно шофиране.
                    Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.

Comment

Working...
                    X